The Quays

Townhouse Residential

LOCATION

Hope Island, Gold Coast, Queensland

CLIENT

Sunland Group

ARCHITECT

BDA Architecture

The Quays lies at the northern end of the Gold Coast in an idyllic enclave of premium townhomes, perfectly in tune with their location on the edge of the Hope Island Grand Canal.

The design celebrates the concept of landscape as sculpture. Sheltered barbecue pavilions, formal gardens, angular boardwalks and amphitheatre-style spaces feature across the communal open space, located within a short walk of each home and the Grand Canal.

The landscape combines with the elegant architecture of each home and the areas own natural beauty to create a unique lifestyle experience for residents. Internal living areas intimately connect with private landscaped gardens and alfresco entertaining zones. A choice of verdant foliage ties in seamlessly with the contemporary preference for understated colours and contrasts in the architectural finishes to give the homes unique character and highlight the impressive design quality from all perspectives.